Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tri dana stručnih razgovora, novih poslovnih i učinkovitih rješenja

Industrija tiska okupila se u Münchenu od 12. do 14. studenog 2019. godine na sajmu InPrint, jednom od vodećih sajmova za industrijski tisak. InPrint Munich 2019 ponudio je platformu za 136 izlagača iz 22 zemlje kako bi stupili u kontakt s korisnicima inovativne tehnologije tiska u širokom rasponu proizvodnih sektora, od automobilskih, medicinskih uređaja, dizajna interijera i elektronike do plastike, tekstila, ambalaže i drugih.

Sajam je posjetilo ukupno 2.755 posjetitelja iz 60 zemalja koji su mogli vidjeti strojeve za ispis raznih brendova, ispisne glave, boje, razne kemikalije, UV tehnologiju, opremu za sušenje i očvršćivanje te uživo vidjeti ispis na različitim površinama, materijalima i oblicima. Većina posjetitelja bila je iz Europe, a posjetitelji izvan Europe uglavnom su dolazili iz Japana, SAD-a i Kine.

“Na ovogodišnjem sajmu InPrint u Münchenu mogli smo vidjeti da se sektor industrijskog tiska još više razvija i ide naprijed u pravom smjeru. Zajednica industrijskog tiska jasno je izašla iz svoje eksperimentalne faze i sada nudi učinkovita rješenja “, objasnio je Nicola Hamann, generalni direktor organizatora, Mack Brooks Exhibitions. „Praktične aplikacije i prilagođeni sustavi kao i profitabilni poslovni modeli bili su fokus izlagača i posjetitelja na ovogodišnjoj manifestaciji. Pružatelji tehnologije ispisa susreli su se s integratorima i proizvođačima koji su tražili određena rješenja za poboljšanje svog proizvodnog procesa, razvoj poslovanja ili opsluživanje novih tržišnih segmenata”.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content