Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tri dana stručnih razgovora, novih poslovnih i efikasnih rešenja

Industrija štampe okupila se u Minhenu od 12. do 14. novembra 2019. godine na sajmu InPrint, jednom od vodećih sajmova za industrijsku štampu. „InPrint Munich 2019“ ponudio je platformu za 136 izlagača iz 22 zemlje kako bi stupili u kontakt sa korisnicima inovativne tehnologije štampe u širokom rasponu proizvodnih sektora, od automobilskih, medicinskih uređaja, dizajna enterijera i elektronike do plastike, tekstila, ambalaže i drugih.

Sajam je posetilo ukupno 2.755 posetilaca iz 60 zemalja koji su mogli videti mašine i štampače raznih brendova,  glave za štampu, boje, razne hemikalije, UV tehnologiju, opremu za sušenje i očvršćivanje, i uživo videti štampu na različitim površinama, materijalima i oblicima. Većina posetilaca bila je iz Evrope, dok su oni van Evrope uglavnom došli iz Japana, SAD-a i Kine.

„Na ovogodišnjem sajmu InPrint u Minhenu mogli smo videti da se sektor industrijske štampe još više razvija i ide napred u pravom smeru. Zajednica industrijske štampe jasno je izašla iz svoje eksperimentalne faze i sada nudi efikasna rešenja“, objasnio je Nicola Hamann, generalni direktor organizatora, Mack Brooks Exhibitions. „Praktične aplikacije i prilagođeni sistemi kao i profitabilni poslovni modeli bili su fokus izlagača i posetilaca na ovogodišnjoj manifestaciji. Pružaoci tehnologije štampe susreli su se s integratorima i proizvođačima koji su tražili određena rešenja za poboljšanje svog proizvodnog procesa, razvoj poslovanja ili opsluživanje novih tržišnih segmenata”.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content