Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tržište u iščekivanju dolaska AccurioPress C14000 / C12000

Konica Minolta s ponosom najavljuje skori dolazak na tržište svojih novih uzdanica kada je riječ o rješenjima za profesionalni produkcijski ispis, serija AccurioPress C14000/C12000, kojima ujedno čini i svoj prvi korak u segment visokoprodukcijskog ispisa na bazi tonera.  

AccurioPress C14000/C12000 službeno je u Europi predstavljen krajem prošle godine na ELC-u (European Leadership Campus) u Kopenhagenu, no tada su ga imali priliku vidjeti samo distributeri i mediji.  Svi ostali još uvijek ne znaju kakvo ih „čudo“ uskoro očekuje. Stroj je namijenjen kupcima koji žele proširiti i pojednostaviti svoje poslovanje naprednom automatizacijom, manjom izravnom komunikacijom s ljudima i većom produktivnošću s opipljivim učincima što dovodi do kvalitetne proizvodnje s manje otpada.

Od tehničkih karakteristika izdvojit ćemo podatak da AccurioPress C14000 ispisuje u CMYK-u 140 stranica u minuti u A4 formatu (C12000  ima brzinu od 120 stranica), uz rezoluciju od 3600×2400 dpi i 40% je brži od bilo kojeg drugog Konica Minolta uređaja na bazi tonera. Također, u sebi ima ugrađen sustav za automatsko prepoznavanje papira.

AccurioPress C14000 / C1200 nudeći veću količinu ispisa i duži radni ciklus, a sve s ciljem kako bi se dosegnuli novi komercijalni kupci unutar tog područja koji zahtijevaju visoku produktivnost, učinkovitost i kvalitetu za tisak izravne pošte, brošura i kataloga.

Također, AccurioPress C14000 dolazi s ugrađenim sustavom IQ-501 Intelligent Quality Care koji poboljšava mogućnosti automatskog pregleda i nudi napredne mogućnosti inspekcije, provjeravajući kvalitetu ispisa, dok profesionalna inline dorada daje gotove proizvode pomoću samo jednog klika.

Više o stroju i njegovim karakteristikama pročitajte u novom broju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content