Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Tržište u iščekivanu dolaska Accuriopress C14000/C12000

Konica Minolta s ponosom najavljuje skori dolazak na tržište svojih novih uzdanica kada je reč o rešenjima za profesionalnu produkcijsku štampu, serija AccurioPress C14000/C12000, kojima zakoračuje u segment visokoprodukcijske štampe na bazi tonera.  

AccurioPress C14000/C12000 zvanično je u Evropi predstavljen krajem prošle godine na ELC-u (European Leadership Campus) u Kopenhagenu, s tim što su tada imali priliku da ga vide samo distributeri i mediji.  Svi ostali još uvek ne znaju kakvo ih „čudo“ uskoro očekuje. Štampač je namenjen kupcima koji žele da prošire i pojednostave svoje poslovanje naprednom automatizacijom, manjom direktnom komunikacijom sa ljudima i većom produktivnošću uz konkretne rezultate, što dovodi do kvalitetne proizvodnje s manje tehničkog viška.

Od tehničkih karakteristika izdvojićemo podatak da AccurioPress C14000 štampa u CMYK-u 140 stranica u minuti u A4 formatu (C12000 ima brzinu od 120 stranica), uz rezoluciju od 3600×2400 dpi i 40% je brži od bilo kog drugog Konica Minolta uređaja na bazi tonera. Takođe, u sebi ima ugrađen sistem za automatsko prepoznavanje papira.

AccurioPress C14000 / C1200 nudi veću količinu štampe i duži radni ciklus, a sve kako bi se pridobili novi komercijalni kupci unutar te oblasti koji zahtevaju veću produktivnost, efikasnost i kvalitet za štampu direktne pošte, brošura i kataloga.

Takođe, AccurioPress C14000 dolazi sa ugrađenim sistemom IQ-501 Intelligent Quality Care koji poboljšava mogućnosti automatskog pregleda i nudi napredne mogućnosti inspekcije, proveravajući kvalitet štampe, dok profesionalna inline dorada daje gotove proizvode pomoću samo jednog klika. Više o štampaču i njegovim karakteristikama pročitajte u novom broju Print Magazina.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content