PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U novom broju Print Magazina pročitajte…

Četvrti ovogodišnji broj Print Magazina na putu je prema svojim čitateljima, očekujte ga ovih dana!

Pripremajući krajem prošle godine teme o kojima ćemo pisati, najlogičnija tema za broj četiri bila je komercijalni tisak s obzirom na drupu i pregršt noviteta koje donosi grafičkoj zajednici. No, drupa je otkazana, ali tema je ostala.

U novom Print Magazinu očekuje vas, dakle, kao tema broja, komercijalni tisak. Donosimo vam pregled razvoja tehnologija i aktualno stanje na tržištu te predviđanja i daljnja očekivanja na ovom tržištu iz kuta nekih od vodećih proizvođača ovih tehnologija.

Kao i uvijek trudimo se prenijeti vam i uspješne priče s tržišta pa ćete tako moći pročitati i o najnovijim investicijama u tvrtki Demago, Ozo Konfekcija, Printex, Fram Ziral…

Predstavljamo i najnovija tehnološka rješenja – Esko Kongsberg digitalne rezače, četiri nove uzdanice tvrtke Zecchini,  Jwei digitalne rezače te Kodak Nexfinity digitalni pisač.

Naravno, donosimo i detalje vezane uz sajam Print 21 na kojem vas očekujemo 15. i 16. 9.

U svakom slučaju i opet puno korisnih i animljivih tema.

Ako još niste, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Ostanite odgovorni i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content