Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U novom broju Print Magazina pročitajte…

Četvrti ovogodišnji broj Print Magazina na putu je da stigne do svojih čitalaca, očekujte ga ovih dana!

Pripremajući krajem prošle godine teme o kojima ćemo pisati, najlogičnija tema za broj četiri bila je komercijalna štampa, s obzirom na drupu i pregršt novosti koje donosi grafičkoj zajednici. Međutim, drupa je otkazana, ali tema je ostala.

U novom Print Magazinu očekuje vas, dakle, kao tema broja, komercijalna štampa. Donosimo vam pregled razvoja tehnologija i aktuelno stanje na tržištu, kao i predviđanja i dalja očekivanja na ovom tržištu iz ugla nekih od vodećih proizvođača ovih tehnologija.

Kao i uvek, trudimo se da vam prenesemo i uspešne priče sa tržišta, pa ćete tako moći da pročitate i o najnovijim investicijama u kompaniji Demago, Ozo Konfekcija, Printex, Fram Ziral…

Predstavljamo i najnovija tehnološka rešenja – Esko Kongsberg digitalne rezače, četiri nove uzdanice kompanije Zecchini, Jwei digitalne rezače i Kodak Nexfinity digitalni štampač.

Naravno, donosimo i detalje vezane za sajam Print 21 na kojem vas očekujemo 15. i 16. 9. 2020.

U svakom slučaju, opet mnoštvo korisnih i zanimljivih tema.

Ako još niste, besplatno se prijavite za dobijanje Print Magazina, ali i za nedeljne Print Magazin newsletter-e koji donose regionalne i svetske novosti.

Ostanite odgovorni i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content