PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U tijeku su prijave za 6. HP Inkspiration natječaj

Inkspiration Awards natječaj je koju 6. godinu zaredom organizira HP Indigo. Cilj natječaja je pokazati najbolje radove HP Indigo korisnika koji pomiču granice u današnjem svijetu digitalnog tiska. Natječaj je jedinstvena prilika za sve HP Indigo korisnike da pokažu svoju kreativnu izvrsnost te kao tvrtka budu prepoznati u cijeloj tiskarskoj industriji. Jer, kako ističu u HP Indigu, veliki posao zaslužuje slaviti!
Rok za prijavu je 1. 5. 2020.

Kako je ovo godina drupe, organizatori su ovogodišnji natječaj željeli učiniti posebnim i napravili su 4 različite kategorije za koje se moguće prijaviti:

Povezivanje s potrošačima: povezivanje je postalo sve veća potreba na stvarnom tržištu, HP Indigo pomaže tiskarama i brendovima u stvaranju što jačih veza s kupcima na drugačiji i snažniji način. U ovu kategoriju uvrstit će se radovi na kojim su korištene različite mogućnosti HP Indiga kao SmartStream Mosaic, Collage, personalizacija i  i limitirana izdanja.

Održivost: Ova kategorija će uključivati ​​sve što se odnosi na podloge koje je moguće reciklirati, biorazgradive proizvode, HP boje na bazi vode i sve što podrazumijeva smanjenje otpada i stvaranje ekološke svijesti.

Brzina do tržišta: Digitalizacija pomaže brendovima da postanu učinkoviti i odgovore na zahtjeve potrošača u najbržem mogućem roku. Primjeri tiska na zahtjev, testnog marketinga, rješenja za web2print ili ona povezana s posebnim izdanjima ono su što će uključivati ​​ovu kategoriju.

Vrhunski korisnici: kao što i sam naziv kategorije sugerira ovdje će biti uključeno sve ono što se povezuje s vrhunskim tiskom, a može pripadati različitim tržištima kao što su ljepota, farmacija, alkoholna pića, sigurnost i općenito tržište luksuza.

Ekskluzivna ceremonija dodjele nagrada održat će se na sajmu drupa u Düsseldorfu, gdje će radovi svih finalista iz EMEA-e regije biti izloženi u posebnom prostoru.
3Print Adriatik, kao jedan od distributera HP Indigo strojeva, poziva sve svoje korisnike da ne propuste ovu priliku te da se pokažu i zasjaje širom svijeta!

Sve informacije možete pronaći na www.inkspirationawards.com

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content