Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

U toku su prijave za 6. HP Inkspiration takmičenje

Inkspiration Awards je takmičenje koje 6. godinu zaredom organizuje HP Indigo. Cilj takmičenja je da se pokažu najbolji radovi HP Indigo korisnika koji pomeraju granice u današnjem svetu digitalne štampe. Takmičenje je jedinstvena prilika za sve HP Indigo korisnike da pokažu svoju vrhunsku kreativnost i da kao kompanija budu prepoznati u celoj štamparskoj industriji. Jer, kako ističu u HP Indigu, veliki posao zaslužuje slavu!
Rok za prijavu je 1.5.2020.

Kako je ovo godina drupe, organizatori su ovogodišnje takmičenje želeli da učine posebnim i napravili su 4 različite kategorije za koje je moguće prijaviti se:

Povezivanje sa potrošačima: povezivanje je postalo sve veća potreba na stvarnom tržištu, a HP Indigo pomaže štamparima i brendovima u stvaranju što jačih veza sa kupcima na drugačiji i snažniji način. U ovu kategoriju uvrstiće se radovi na kojima su korišćene različite mogućnosti HP Indiga kao SmartStream Mosaic, Collage, personalizacija i limitirana izdanja.

Održivost: Ova kategorija će uključivati ​​sve što se odnosi na podloge koje je moguće reciklirati, biorazgradive proizvode, HP boje na bazi vode i sve što podrazumeva smanjenje otpada i stvaranje ekološke svesti.

Brzina do tržišta: Digitalizacija pomaže brendovima da postanu efikasni i odgovore na zahteve potrošača u najbržem mogućem roku. Primeri štampe na zahtev, testni marketing, rešenja za web2print ili ona povezana s posebnim izdanjima uključena su u ​​ovu kategoriju.

Vrhunski korisnici: kao što i sam naziv kategorije sugeriše, ovde će biti uključeno sve ono što se dovodi u vezu sa vrhunskom štampom, a može pripadati različitim tržištima kao što su lepota, farmacija, alkoholna pića, sigurnost i uopšteno tržište luksuza.

Ekskluzivna ceremonija dodele nagrada održat će se na sajmu drupa u Dizeldorfu, gde će radovi svih finalista iz EMEA-e regiona biti izloženi u posebnom prostoru.

Sve informacije možete pronaći na www.inkspirationawards.com

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content