Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Umjesto 11, drupa će trajati devet dana

Umjesto uobičajenih 11, drupa 2021. trajat će devet dana. Odluka je to organizatora donesena u skladu sa željom partnerske udruge VDMA, ali i mnogih izlagača, a sve s  ciljem kako bi sajam bio što učinkovitiji te kako bi se mogli koncentrirati na što ciljaniji broj posjetitelja u skladu sa situacijom. Odluka je također i reakcija na kontinuirane putničke aktivnosti i ograničenja.

“S obzirom na to da trenutno pretpostavljamo da će manje posjetitelja iz inozemstva moći putovati na drupu 2021, smatramo da je smanjenje s jedanaest na devet dana razumno kako bi protok posjetitelja bio učinkovitiji. U isto vrijeme, trajanje od devet dana osigurava da se i dalje mogu pokazati upaljeni strojevi, odnosno u radu u, što je jedinstvena prodajna točka drupe “, objašnjava Claus Bolza-Schünemann, predsjednik drupe.

Unatoč otkazima sudjelovanja povezanih s koronavirusom, iz sajma drupa kažu kako je trenutni status rezervacije i dalje je na visokoj razini s više 1500 izlagača i neto površinom dvorana od više od 140 000 m2. To, kako kažu, naglašava povjerenje industrije u međunarodnu karakter događaja te da potreba za sastancima licem u lice, pronalaženjem novih kupaca ili prezentacijom strojeva uživo itekako postoji.

Kako bi zajamčio stručan i siguran sajam kao i obično, drupa ne samo da je prilagodila opće uvjete, nego se oslanja i na koncept higijene i zaštite od infekcije koji se kontinuirano prilagođava najnovijim propisima vezanim uz zaštitu od korone i službenim zahtjevima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content