PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Umjesto 11, drupa će trajati devet dana

Umjesto uobičajenih 11, drupa 2021. trajat će devet dana. Odluka je to organizatora donesena u skladu sa željom partnerske udruge VDMA, ali i mnogih izlagača, a sve s  ciljem kako bi sajam bio što učinkovitiji te kako bi se mogli koncentrirati na što ciljaniji broj posjetitelja u skladu sa situacijom. Odluka je također i reakcija na kontinuirane putničke aktivnosti i ograničenja.

“S obzirom na to da trenutno pretpostavljamo da će manje posjetitelja iz inozemstva moći putovati na drupu 2021, smatramo da je smanjenje s jedanaest na devet dana razumno kako bi protok posjetitelja bio učinkovitiji. U isto vrijeme, trajanje od devet dana osigurava da se i dalje mogu pokazati upaljeni strojevi, odnosno u radu u, što je jedinstvena prodajna točka drupe “, objašnjava Claus Bolza-Schünemann, predsjednik drupe.

Unatoč otkazima sudjelovanja povezanih s koronavirusom, iz sajma drupa kažu kako je trenutni status rezervacije i dalje je na visokoj razini s više 1500 izlagača i neto površinom dvorana od više od 140 000 m2. To, kako kažu, naglašava povjerenje industrije u međunarodnu karakter događaja te da potreba za sastancima licem u lice, pronalaženjem novih kupaca ili prezentacijom strojeva uživo itekako postoji.

Kako bi zajamčio stručan i siguran sajam kao i obično, drupa ne samo da je prilagodila opće uvjete, nego se oslanja i na koncept higijene i zaštite od infekcije koji se kontinuirano prilagođava najnovijim propisima vezanim uz zaštitu od korone i službenim zahtjevima.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content