Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Unaprijeđeni Nocai UV i NoVi DTF printeri

Na prvom ovogodišnjem sajmu Print21 održanom u veljači u Novom Sadu, svoju ponudu prvi put je predstavila i tvrtka Beo Jet.  Bave se prodajom i servisom UV, DTG, DTF, solventnih i sublimacijskih printera. U ponudi imaju i prateću opremu te boje i softverska rješenja.
Posluju na tržištu Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske, direktno ili kroz svoje partnere. Brendovi koje zastupaju su NOCAI, NoVi, Gweike, EM Smart, Fayon, Momo, EasyTex, Pionir, InkWay. Kako kažu, iako s istoka, sve su to od reda brendovi koji ispunjavaju visoke standarde kako u kvaliteti izrade tako i u pogledu kvalitete u samom radu.

Na sajmu Print21 u Novom Sadu predstavili su nove modele iz NoVi i Nocai programa te lasere tvrtke Gweike. Kako nam je rekao Minja Đorđević, generalni direktor tvrtke Beo Jet, naglasak su stavili na segment namijenjen manjim kupcima koji s investicijom u navedene modele dobivaju najviše za uloženi novac.

Nocai i NoVi printeri s niz novih funkcionalnosti

Nocai je osvježio i nadogradio cijelu liniju. Osvježeni modeli dolaze s Epson print glavama nove generacije i3200. Riječ je o glavi koja ima 8 zasebnih kanala i može se kombinirati po potrebi kupca. Druga bitna karakteristika novog Nocai modela je multi-funkcionalnost. Kupci, naime uz flatbed dobivaju mogućnost dodavanja roto opcije za tisak na okrugle predmete. Također, prvi put na Nocai-u moguće je printati direktno iz role, što pruža širi raspon aplikacija i pridonosi konkurentnosti.

Što se DTF tiče, Beo Jet je među prvima krenuo s ovom tehnologijom na našim prostorima. Nude samo top modele brenda NoVi koji je lansirao nove modele DTF 30 i DTF 40 kao proširenje postojećoj ponudi. Specifični su po tome što je shaker sastavni dio printera, a to je prednost koja dugoročno primjerice dovodi do uštede na materijalu. Također, novi modeli dolaze i s niz drugih korisnih i sigurnosnih funkcija s naglaskom na automatizaciju.

Više o Nocai i NoVi rješenjima donosimo u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content