PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Unapređeni Nocai UV i NoVi DTF printeri

Na prvom ovogodišnjem sajmu Print21, održanom u februaru u Novom Sadu, kompanija Beo Jet je prvi put predstavila svoju ponudu. Prodaju i servisiraju UV, DTG, DTF, rastvarače i sublimacione štampače. U ponudi imaju i prateću opremu, boje i softverska rešenja.
Posluju na tržištu Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske, direktno ili preko svojih partnera. Brendovi koje zastupaju su NOCAI, NoVi, Gweike, EM Smart, Fayon, Momo, EasyTex, Pionir, InkWay. Kako kažu, iako su sa istoka, sve su to brendovi koji zadovoljavaju visoke standarde i po kvalitetu proizvodnje i po kvalitetu samog rada.
Na sajmu Print21 u Novom Sadu predstavili su nove modele iz programa NoVi i NOCAI i lasere kompanije Gweike. Kako nam je rekao Minja Đorđević, generalni direktor kompanije Beo Jet, akcenat su stavili na segment namenjen manjim kupcima koji ulaganjem u pomenute modele dobijaju najviše za svoj novac.

Nocai i NoVi štampači sa nizom novih funkcionalnosti

Nocai je osvežio i nadogradio celu liniju. Osveženi modeli dolaze sa Epson glavama za štampanje nove generacije i3200. To je glava koja ima 8 odvojenih kanala i može se kombinovati prema potrebama kupca. Još jedna važna karakteristika novog modela Nocai je multifunkcionalnost. Kupci, naime sa flatbed-om, dobijaju mogućnost dodavanja roto opcije za štampu na okruglim predmetima. Takođe, po prvi put na Nocai-u je moguće štampati direktno sa rolne, što pruža širi spektar aplikacija i doprinosi konkurentnosti.
Što se DTF-a tiče, Beo Jet je među prvima počeo sa ovom tehnologijom na našim prostorima. U ponudi imaju samo vrhunske modele brenda NoVi, koji je lansirao nove modele DTF 30 i DTF 40 kao proširenje postojeće ponude. Specifični su po tome što je šejker sastavni deo štampača, a to je prednost koja na duži rok, na primer, dovodi do uštede materijala. Takođe, novi modeli dolaze sa nizom drugih korisnih i bezbednosnih funkcija sa naglaskom na automatizaciji.
Više o Nocai i NoVi rešenjima donosimo u Print Reportu na YouTube kanalu Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content