Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Unaprijedite DIY projekte uz nikad pristupačniji Nanodiy DTF 3. generacije, širine 30cm

DTF (DirectToFilm) tehnologija tiska posljednje dvije-tri godine napravila je snažan iskorak te zbog niza svojih prednosti postala jedna od najpopularnijih tehnologija za tisak tekstila. Lakoća korištenja, cjenovna prihvatljivost, kvalitetni i trajni personalizirani proizvodi samo su neki od razloga uspjeha.

Tvrtka Nanodiy  brzo je prepoznala potencijal te se može reći da je jedan od predvodnika promocije i implementacije ovih rješenja na tržištu regije. Nanodiy DTF printeri u protekle tri godine pokazali su se kao pouzdani i sigurni.

Kako bi svoju DTF tehnologiju dodatno približili budućim i postojećim klijentima, Nanodiy je pripremio veliku akciju na Nanodiy DTF 3. generacije, širine 30cm.
Ističu kako je ovo prilika za po nevjerojatnoj cijeni kupiti visokokvalitetni DTF printer s dokazanom pouzdanošću i s čak šest boja.
Iako se radi o modelu 3. generacije, karakterizira ga izuzetna vrijednost, pouzdanost i funkcionalnost.
„Odličan je za iskusne tiskare, no vrlo jednostavan za korištenje i početnicima. Nemojte stoga, propustiti priliku za unaprjeđenje svojih DIY projekata uz Nanodiy DTF širine 30cm, 3. generacije“, ističu u Nanodiyu.

Pogodnosti akcije uključuju:
– poseban popust na cijenu uređaja – najpristupačnija ponuda do sada
– brza i besplatna dostava – svi uređaji naručeni tijekom akcije bit će dostavljeni u najkraćem roku (dostupni na skladištu)
– besplatna instalacija – Nanodiy tehničar instalira uređaj na vašoj adresi bez dodatne naplate

Iz Nanodiya pozivaju da im se javite na [email protected] i iskoristite posebnu akciju do isteka zaliha.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content