PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Unapredite svoje DIY projekte uz nikad povoljniji Nanodiy DTF 3. generacije, širine 30cm

DTF (DirectToFilm) tehnologija štampe je napravila snažan proboj u poslednje dve ili tri godine. Zbog svojih brojnih prednosti, postala je jedna od najpopularnijih tehnologija štampe na tekstilu. Lakoća upotrebe, pristupačnost, kvalitetni i izdržljivi personalizovani proizvodi samo su neki od razloga za uspeh.

Kompanija Nanodiy brzo je prepoznala potencijal i može se reći da je jedan od lidera u promociji i implementaciji ovih rešenja na tržištu regiona. Nanodiy DTF printeri su se pokazali kao pouzdani i sigurni u poslednje tri godine.

Kako bi svoju DTF tehnologiju dodatno približio budućim i postojećim klijentima, Nanodiy je pripremio veliku promociju Nanodiy DTF 3. generacije, širine 30cm.
Ističu da je ovo prilika da po neverovatnoj ceni kupite kvalitetan DTF štampač sa dokazanom pouzdanošću i sa čak šest boja.

 Iako se radi o modelu 3. generacije, odlikuje ga izuzetna vrednost, pouzdanost i funkcionalnost.

„Odličan je za iskusne korisnike, ali je veoma jednostavan za upotrebu i za početnike. Zato ne propustite priliku da unapredite svoje „uradi sam“ (DIY) projekte sa Nanodiy DTF širine 30cm, 3. generacije“, ističu u kompaniji Nanodiy.

Pogodnosti kojenudi promocija su sledeće:

  • poseban popust na cenu uređaja – najpovoljnija ponuda do sada
  • brza i besplatna dostava – svi uređaji naručeni tokom akcije biće isporučeni u najkraćem mogućem roku (dostupni na lageru)
  • besplatna instalacija – Nanodiy tehničar instalira uređaj na Vašu adresu bez dodatnih troškova

Nanodiy vas poziva da ih kontaktirate [email protected] i iskoristite specijalnu promociju dok traju zalihe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content