Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uni-Biro, Eurocop i Extra Lux oživjeli ideje u digitalnom tisku i doradi

Prošlog tjedna u Ljubljani tvrtke Extra Lux, Uni-Biro i Eurocop održale su zanimljiv dvodnevni event pod nazivom „Kako oživjeti ideje?“. Fokus eventa bio je na rješenjima za digitalni tisak, doradu i proizvodnju ambalaže. Radi se o tvrtkama koje su prošle godine odlučile spojiti svoje znanje, iskustvo i servisni potencijal kako bi klijentima pružile usluge na najvišoj razini.
Za one koji ne znaju, tvrtka Extra Lux krajem 2021. preuzela je renomiranog slovenskog distributera poznatih brendova tvrtku Uni-Biro. Prošle godine u partnersku priču uključila se i tvrtka Eurocop, zastupnik, između ostalog,  za Ricoh.

Poslovnom odlukom o zajedničkom nastupu na slovenskom tržištu uz potporu Eurocopa, Uni-Biro je dobio novog strateškog partnera i popunio praznine u prodajnom i postprodajnom ciklusu. Već dobro poznatim Uni-Biro brendovima Xerox, Fiery i Riso sada je pridodan i Ricoh. Time je zaokružena sveobuhvatna ponuda koja zadovoljava i najzahtjevnijeg korisnika.
Partnerstvo uspješno nadograđuju i zastupanjem ostalih brendova kao što su Azonprinter, Layflat, Valiani, Uchida, Duplo, Miyacoh, Multigraf i Graphtec. Zajedno s partnerskom tvrtkom Eurocop tržištu osiguravaju prodaju i servis navedenih brendova u Sloveniji na najvišoj stručnoj i tehničkoj razini.

Posjetitelji nedavnog  eventa stoga su mogli vidjeti niz rješenja za digitalni tisak i završnu doradu, uključujući demonstracije poslova uživo. Tvrtki Uni-Biro d.o.o. je tijekom događaja potvrđen status platinastog partnera za Fiery rješenja u Sloveniji za 2023.
Organizatori eventa ne skrivaju zadovoljstvo zbog činjenice da je većina izloženih strojeva i opreme već pronašla nove vlasnike kojima će uspješno pomoći u optimizaciji radnih procesa i povećanju profitabilnosti poslovanja.

Dio predstavljenih rješenja tvrtka Uni-Biro predstavit će i idući tjedan na sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani. Što točno, pogledajte ovdje.
Posjetite ih! Registrirajte se za besplatnu ulaznicu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content