Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro izlazi novi Print Magazin s odličnim temama

Jesenski Print Magazin uskoro stiže na vaše adrese, a teme koje donosi su kao i uvijek raznolike.
Nakon ljetne stanke, jesen uobičajeno donosi cijeli niz evenata – od open house-a preko konferencija do sajmova. Trudili smo se posjetiti što više njih.

Donosimo tako priče s Dana otvorenih vrata tvrtke Europapier Dipa, s Kaligrafove radionice i ambalažnim materijalima, konferencija HGK o industriji te konferencije Blaž Baromić u organizaciji Grafičkog fakulteta. Posjetili smo i Viscom u Milanu te beogradsku Grafimu, a donosimo i presjek dijela noviteta s ovogodišnjeg sajma Labelexpo.
Što se Print Magazin evenata tiče, jesen je obilježio više nego uspješan Textile Week Adria koji je u Zagrebu okupio domaću i regionalnu tekstilnu industriju. Dvodnevno događanje bilo je podijeljeno u dva usko povezana dijela – sajamski i konferencijski. Posjetitelji su na jednom mjestu mogli upoznati sve korake u nastanku tekstilnog proizvoda. Naglasak oba dijela bio je na: tehnologijama krojenja, šivanja i dorade tekstila, pratećim rješenjima i repromaterijalu.

Vezano uz tehnologije u novom broju, između ostalog, predstavljamo novitete koje na tržište donosi tvrtka Eurotrade. Pišemo o efikasnosti Gunsjet printera i ink jet produkcijskom printeru Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Predstavljamo i kompletna Grafiknet rješenja za proizvodnju ambalaže te Konica Minolta spektrofotometar i novi crno-bijeli printer. Sve o Kongsberg rezačima donosi Fortuna Digital.

U temi broja pisali smo o fleksotisku ambalaže. Njegova sposobnost prilagodbe različitim podlogama i proizvodnja visokokvalitetnih, ekonomičnih otisaka čini ga preferiranim izborom za mnoga ambalažna rješenja. Sve češće ga se smatra najboljom i najperspektivnijom metodom tiska.

Starija izdanja Print Magazina možete prelistati online. Ukoliko više volite listanje stranica uživo prijavite se putem obrasca.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content