PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Uskoro izlazi novi Print Magazin s odličnim temama

Jesenji broj Print Magazina uskoro stiže na vaše adrese, a teme koje donosi su kao i uvek raznovrsne.

Posle letnje pauze, jesen obično donosi čitav niz događaja – od otvorenih vrata preko konferencija do sajmova. Trudili smo se da ih posetimo u što većem broju.

Donosimo priče sa Europapier Dipa Open Day, Kaligrafove radionice o materijalima za ambalažu, o HGK konferenciji o industriji i konferenciji Blaž Baromić u organizaciji Grafičkog fakulteta. Posetili smo i Visco u Milanu i Grafimu u Beogradu, a prenosimo vam deo nekih od noviteta sa ovogodišnjeg sajma Labelexpo.

Što se događaja u organizaciji Print Magazina tiče, jesen je obeležila više nego uspešanevent Textile Week Adria, koji je okupio domaću i regionalnu tekstilnu industriju u Zagrebu. Dvodnevna manifestacija je bila podeljena na dva usko povezana dela – sajam i konferenciju. Posetioci su na jednom mestu mogli da upoznaju sve korake u stvaranju tekstilnog proizvoda. Akcenat oba dela stavljen je na: tehnologije krojenja, šivenja i dorade tekstila, prateća rešenja i sirovine.

Što se tiče tehnologija u novom broju, između ostalog, predstavljamo novine koje je na tržište donela kompanija Eurotrade. Pišemo o efikasnosti Gunsjet printera  i ink jet proizvodnog štampača Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Predstavljamo i kompletna Grafiknet rešenja za proizvodnju ambalaže, kao i Konica Minolta spektrofotometar i novi crno-beli štampač. Sve o Kongsberg rezačima vam donosi Fortuna Digital.

U temi broja pisali smo o flekso štampi ambalaže. Njena sposobnost prilagođavanja različitim podlogama i proizvodnje visokokvalitetnih, isplativih otisaka čini je poželjnim izborom za mnoga rešenja za pakovanje. Sve češće se smatra najboljom i najperspektivnijom metodom štampanja.

Starija izdanja Print Magazina možete prelistati online. Ukoliko više volite listanje stranica uživo prijavite se putem obrasca.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content