Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro izlazi novogodišnji ujedno i 60. broj Print Magazina

Polovica 12. mjeseca već 10 godina, između ostalog, rezervirana je i za novogodišnji broj Print Magazina. Da, da, već 10 godina Print Magazin vam donosi priče iz svijeta grafičke industrije. Stoga, jubilarni 60. broj, zadnji u 2023., uskoro možete očekivati na svojim adresama.   

Dozu blagdanskog raspoloženja i ove je godine dodatno unijela Konica Minolta Hrvatska oplemenivši omotne stranice lakom na stroju AccurioShine 3600. Hvala Konica Minolta Hrvatska na dašku blještavila koje nam dodatno daje osjećaj posebnosti u ovoj slavljeničkoj godini!

Što se tema tiče, bogato i raznoliko s raznih strana.

Donosimo, između ostalog, izvještaj s uspješnog Manroland Adriatic Open Days eventa održanog u Manroland Sheetfed tvornici u Offenbachu. Bilo je uistinu impresivno vidjeti kompletan proces nastanka ofsetnog stroja, a kasnije Roland tehnologiju na djelu uživo.
Posjetili smo i seminar tvrtke Sistrade koji je ukazao na značaj digitalne transformacije u okviru cirkularne ekonomije. Kada je o događanjima riječ, najavljujemo i Print Magazinova u 2024. godini.

Tema broja posvećena je dizajnu interijera, odnosno sve većoj ulozi tiska unutar ove niše. Bilo da se radi o uređenju ureda, maloprodajnih prostora, ugostiteljskih objekata, hotela, domova, trendovi u dizajnu zahtijevaju da interijer, više nego ikada prije, bude drugačiji, dinamičniji, osebujniji i osobniji. Danas dostupne tehnologije tiska i njihova mogućnost primjene na sve širem rasponu materijala dizajn interijera dižu na jednu novu razinu i uvode u svijet neograničenih mogućnosti. U tome se slažu i naši sugovornici: Mirjana Mikulec, Goran Ivanuš, Balboa, Ivana Leko, Anula, Blaž Prebeg, Black Line te Robert Koši, Pozor

Od ostalih članaka iz novogodišnjeg Print Magazina izdvajamo:

  • posjet Print Centru Krapina gdje je instalirana state-of-the-art Ricoh ink jet tehnologija iz role
  • 15 godina HP Latex tehnologije koja je promijenila industriju tiska
  • Signracer UV LED flatbed printer kojeg na naše tržište donosi tvrtka Eurotrade
  • priču o uspješnoj suradnji studija 5do12 i Grafik.neta
  • Konica Minolta instalacije u tiskari TriO u Srbiji
  • Instalaciju Kyocera ink jet tehnologije u tvrtki Elektronsko Pismo Pošte Slovenije
  • intervju s izv. prof. dr. sc. Irenom Bates, s Grafičkog fakulteta u Zagrebu vezano uz rezultate istraživanja oko upotrebe nedrvnih celuloznih vlakanaca u proizvodnji papira….

Uživajte u nadolazećim blagdanima, a čitajući novogodišnji Print Magazin možda dobijete i kakvu dobru ideju koju ćete realizirati u 2024.!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content