PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Uskoro izlazi novogodišnji a ujedno i 60. broj Print Magazina

Polovina 12. meseca je već 10 godina rezervisana za novogodišnji broj Print Magazina. Da, da, već 10 godina Print Magazin vam donosi priče iz sveta grafičke industrije. Stoga, uskoro na vašim adresama možete očekivati jubilarni 60. broj, poslednji u 2023. godini.

Konica Minolta Hrvatska je i ove godine dodala dozu prazničnog raspoloženja tako što je poveznicu na naslovnoj strani polirala lakom na mašini AccurioShine 3600. Hvala Konica Minolta Hrvatska na dašku šljokica koji nam daje dodatni osećaj posebnosti u ovoj slavljeničkoj godini!

Što se tema tiče, bogato je i raznoliko sa raznih strana

Donosimo, između ostalog, izveštaj sa uspešne manifestacije Manroland Adriatic Open Days održane u fabrici Manroland Sheetfed u Ofenbahu. Bilo je zaista impresivno videti kompletan proces stvaranja ofset mašine, a kasnije i Roland tehnologije u akciji uživo.

Posetili smo i seminar kompanije Sistrade koji je ukazao na značaj digitalne transformacije u okviru cirkularne ekonomije. Kada su događaji u pitanju, najavljujemo i one u organizaciji Printmagazina u 2024. godini.

Tema broja posvećena je dizajnu enterijera, odnosno sve većoj ulozi štampe u ovoj niši. Bilo da se radi o uređenju kancelarija, maloprodajnih prostora, ugostiteljskih objekata, hotela, domova, trendovi u dizajnu zahtevaju da enterijer, više nego ikada ranije, bude drugačiji, dinamičniji, prepoznatljiviji i personalizovan. Tehnologije štampe dostupne danas i njihova sposobnost da se koriste na sve širem spektru materijala podižu dizajn enterijera na novi nivo i uvode svet neograničenih mogućnosti. U tome se slažu naši sagovornici: Mirjana Mikulec, Goran Ivanuš, Balboa, Ivana Leko, Anula, Blaž Prebeg, Black Line te Robert Koši, Pozor

Od ostalih članaka iz novogodišnjeg Print magazina izdvajamo:

  • posetu Print centru Krapina gde je instalirana state-of-the-art Ricoh ink jet tehnologija iz rolne
  • 15 godina HP Latex tehnologije koja je promenila industriju štampanja
  • Signracer UV LED flatbed štampač koji je na naše tržište doveo Eurotrade
  • priču o uspešnoj saradnji između studija 5do12 i Grafik.neta
  • Konica Minolta instalacije u TriO štampariji u Srbiji
  • instalacija Kyocera ink jet tehnologije u kompaniji Elektronsko Pismo Pošte Slovenije
  • intervju sa vanrednim profesorom Dr Irena Bates, sa Grafičkog fakulteta u Zagrebu povodom rezultata istraživanja upotrebe nedrvnih celuloznih vlakana u proizvodnji papira…

Uživajte u predstojećim praznicima, a čitajući Novogodišnji Print magazin, možda dobijete i neku dobru ideju koju ćete realizovati u 2024.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content