PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro počinje povijesna virtualna drupa

Dosad neviđeno izdanje sajma drupa, virtualna drupa – virtual.drupa, koja će se održati od 20. do 23. travnja, sve je bliže. U skladu s tim i  izlagači počinju uređivati svoje online showroom-ove. U pripremi su video prezentacije i prezentacije uživo, kao i virtualne sobe za sastanke. Registracija za izlagače otvorena je od kraja siječnja. Do sada je svoje sudjelovanje potvrdilo oko 100 izlagača iz 23 zemlje, a ima i oko 5000 predbilježenih posjetitelja iz cijelog svijeta.

Što nudi virtualna drupa?

U odjeljku Izložbeni prostor (Exhibition Space) moguće je vidjeti pregled registriranih izlagača koji se redovito ažurira. Brojni ključni igrači, uključujući tvrtke kao što su Bobst, Esko, Kama, Konica Minolta, Kyocera, Müller Martini, Windmöller & Hölscher već su potvrdili svoje sudjelovanje. Virtualnu drupu kao platinasti partner podržala je tvrtka Leonhard Kurz, dok je zlatni partner DuPont de Nemours.

Izlagači će moći poboljšati svoju digitalnu prisutnost na virtual.drupa u vlastitom online izložbenom salonu. Tamo će predstaviti svoje ključne kompetencije, tehnologije i proizvode, kao i inovacije. Uz to, tehnologije će biti predstavljane i na web sesijama uživo, nudeći posjetiteljima priliku za izravnu interakciju.

Za individualniji pristup virtualne sobe za sastanke bit će dostupne u Networking Plazi. Tamo će do maksimalno četiri sudionika istovremeno moći razgovarati i razmjenjivati ​​informacije.

Konferencija donosi teme ključne za industriju

Konferencija nudi izlagačima i posjetiteljima dodatni visokokvalitetni program u trajanju od 2.160 minuta temeljen na svjetskim trendovima i relevantnim industrijskim temama. Međunarodni stručnjaci iz industrije, vlasnici brendova i drugi govornici s povezanih tržišta održavat će prezentacije u dva kontinuirana prijenosa uživo. Svaki dan nakon uvodnih riječi uslijedit će prezentacije pet drupa posebnih foruma. To su drupa cube, touchpoint ambalaža, touchpoint tekstil, drupa next age i 3D fab + tisak. Četiri vruće teme o umjetnoj inteligenciji (AI), kružnoj ekonomiji, povezanoj potrošačkoj i ekonomskoj platformi, koje će i dalje imati presudan utjecaj na industriju, služit će kao svojevrsni vodič sudionika kroz četverodnevni događaj.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content