PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro počinje istorijska virtuelna drupa

Dosad neviđeno izdanje sajma drupa, virtuelna drupa – virtual.drupa, koja će se održati od 20. do 23. aprila se polako  bliži. U skladu s tim i izlagači počinju da uređuju svoje online showroom-ove. U pripremi su video prezentacije i prezentacije uživo, kao i virtuelne sobe za sastanke. Registracija za izlagače je otvorena je od kraja januara. Do sada je svoje učešće potvrdilo oko 100 izlagača iz 23 zemlje, a ima i oko 5000 registrovanih posetilaca iz celog sveta.

Što nudi virtuelna drupa?

U delu Izložbeni prostor (Exhibition Space) moguće je videti pregled registrovanih izlagača koji se redovno ažurira. Brojni ključni igrači, uključujući kompanije kao što su Bobst, Esko, Kama, Konica Minolta, Kyocera, Müller Martini, Windmöller & Hölscher već su potvrdili svoje učešće. Virtuelnu drupu kao platinasti partner podržala je kompanija Leonhard Kurz, dok je zlatni partner DuPont de Nemours.

Izlagači će moći da poboljšaju svoju digitalnu prisutnost na virtual.drupa u vlastitom online izložbenom salonu. Tamo će predstaviti svoje ključne kompetencije, tehnologije i proizvode, kao i inovacije. Uz to, tehnologije će biti predstavljane i na web sesijama uživo, nudeći posetiocima priliku za direktnu interakciju.

Za individualni pristup virtuelne sobe za sastanke će biti dostupne u Networking Plazi. Tamo će do maksimalno četiri učesnika istovremeno moći da razgovaraju i razmjenjuju ​​informacije.

Konferencija donosi teme ključne za industriju

Konferencija nudi izlagačima i posetiocima dodatni visokokvalitetni program u trajanju od 2.160 minuta koji se zasniva na svetskim trendovima i relevantnim industrijskim temama. Međunarodni stručnjaci iz industrije, vlasnici brendova i drugi govornici s povezanih tržišta održaće prezentacije u dva kontinuirana prenosa uživo. Svaki dan nakon uvodnih reči uslediće prezentacije pet drupa posebnih foruma. To su drupa cube, touchpoint ambalaža, touchpoint tekstil, drupa next age i 3D fab + tisak. Četiri vruće teme o veštačkoj inteligenciji (AI), kružnoj ekonomiji, povezanoj potrošačkoj i ekonomskoj platformi, koje će i dalje imati presudan uticaj na industriju, služiće kao svojevrsni vodič učesnika kroz četvorodnevni događaj.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content