PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro počinje prva (nadamo se i zadnja) virtual.drupa

Odbrojavanje do početka virtualne drupe je počelo. Međunarodna grafička i ambalažna zajednica susrest će se na eventu virtual.drupa od 20. do 23. 4. 2021.

Virtual.drupa važan je event za grafičku industriju posebice sada kada ne postoji mogućnost održavanja sajmova uživo. Koncept virtualne drupe temelji se na tri stupa: konferencijski dio, networking dio i izložbeni prostori.

O važnosti drupe kao virtualnog sajma najbolje svjedoči broj do sada prijavljenih tvrtki kojih je više od 200 i dolaze iz 33 svjetske zemlje, uključujući gotovo sve značajne svjetske igrače. Europske tvrtke čine najveću skupinu s udjelom od 46%. Osim izlagača iz Njemačke, vodeće nacije po broju su Kina, SAD, Švicarska, Italija i Japan. Što se virtualnih posjetitelja tiče, Messe Düsseldorf zabilježio je prijave sudionika iz 145 zemalja.

Iako je do početka eventa ostalo još malo, prijavu za sudjelovanje / izlaganje još je uvijek moguće napraviti. Besplatnu prijavu moguće je aktivirati putem linka https://virtual.drupa.com/

43 sata prezentacija i web sesija

virtual.drupa svim sudionicima pruža izuzetno relevantan i vrijedan prijenos znanja koji uključuje više od 43 sata prezentacija, panel diskusija i web sesija izlagača. Konferencijski dio bavit će se aktualnim temama uključujući održivost, kružno gospodarstvo, umjetnu inteligenciju, ekonomiju platforme i povezanog potrošača.

Glavni govornici su Michael Gale, autor priznate knjige „The Digital Helix“ i pionir u digitalnoj transformaciji;  James Sommerville, dizajner i bivši potpredsjednik za globalni dizajn u tvrtki Coca-Cola, poznat po svojim nekonvencionalnim marketinškim idejama usmjerenim ka budućnosti i dr. Gabrielle Walker, aktivistica za klimatske promjene.

Bitno je istaknuti da će sve web sesije uživo bit će dostupne na zahtjev 24/7 u videoteci nakon završetka događaja.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content