PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro počinje prva (nadamo se i poslednja) virtual.drupa

Odbrojavanje do početka virtualne drupe je počelo. Međunarodna grafička i ambalažna zajednica susrešće se na event-u virtual.drupa od 20. do 23. 4. 2021.

Virtual.drupa je važan event za grafičku industriju, naročito sada kada ne postoji mogućnost održavanja sajmova uživo. Koncept virtualne drupe zasniva se na: konferencijskom delu, networking delu i izložbenom prostoru.

O važnosti drupe kao virtuelnog sajma najbolje svedoči broj do sada prijavljenih kompanija kojih je više od 200 i dolaze iz 33 svetske zemlje, uključujući gotovo sve značajne svetske igrače. Evropske kompanije čine najveći deo sa udelom od 46%. Osim izlagača iz Nemačke, vodeće nacije po broju su Kina, SAD, Švajcarska, Italija i Japan. Što se virtuelnih posetioca tiče, Messe Düsseldorf je zabeležio prijave učesnika iz 145 zemalja.

Iako je do početka event-a ostalo još malo, prijavu za učešće / izlaganje je još uvek moguće poslati. Besplatnu prijavu moguće je aktivirati putem linka https://virtual.drupa.com/

43 sata prezentacija i web sesija

virtual.drupa svim učesnicima pruža izuzetno relevantan i vredan prenos znanja koji uključuje više od 43 sata prezentacija, panel diskusija i web sesija izlagača. Konferencijski deo će se baviti aktuelnim temama uključujući održivost, kružnu privredu, veštačku inteligenciju, ekonomiju platforme i povezanog potrošača.

Glavni govornici su Michael Gale, autor priznate knjige „The Digital Helix“ i pionir u digitalnoj transformaciji;  James Sommerville, dizajner i bivši potpredsednik za globalni dizajn u kompaniji Coca-Cola, poznat po svojim nekonvencionalnim marketinškim idejama usmerenim ka budućnosti i dr Gabrielle Walker, aktivistkinja za klimatske promene.

Bitno je istaći da će sve web sesije uživo biti dostupne na zahtev, 24/7, u videoteci nakon završetka događaja.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content