Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješna ST Grupa širi se u svim aspektima

ST Grupa dijeli uzbudljive vijesti o proširenju kapaciteta grupacije koju čine Sitotehnika i ST Graf. Nastavljajući put posvećenosti inovacijama i visokoj kvaliteti, uspjeli su ostvariti značajan rast kroz proširenje kapaciteta skladišnog prostora, prodaje i servisa na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Ovim korakom ST Grupa dodatno je učvrstila svoj potencijal pružanja vrhunskih usluga u području tiska svojim klijentima.

„Uz proširenje kapaciteta, s ponosom objavljujemo i proširenje našeg tima. Novi članovi naše radne zajednice omogućavaju nam nastavak rasta i razvoja. Naši zaposleni su neosporni ključ našeg uspjeha i želimo naglasiti i zahvaliti im na njihovom neprocjenjivom doprinosu“, komentirali su.

Osim što su proširili portfelj proizvoda i usluga, ističu i da su sada aktivni na novim tržištima s novim programima u ponudi rješenja za tisak, tehnološkim rješenjima, potrošnim materijalima i medijima. Ovo proširenje nije samo korak naprijed za ST Grupu, već i stvaranje novih prilika za suradnju, razmjenu znanja i inovacija.

„Hvala svim našim partnerima na kontinuiranoj podršci. Ona nas inspirira da nastavimo raditi sa strašću i posvećenošću, donoseći nove ideje i rješenja u grafičkoj industriji“, kažu u ST Grupi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content