PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Uspešna ST Grupa širi se u svim aspektima

Kompanija ST Grupa deli uzbudljive vesti o proširenju kapaciteta kompanije koju čine Sitotehnika i ST Graf. Nastavljajući put posvećenosti inovacijama i visokom kvalitetu, uspeli su ostvariti značajan rast kroz proširenje kapaciteta u magacinskom prostoru, prodaji i servisu na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Ovim korakom ST Grupa dodatno je učvrstila svoju sposobnost pružanja vrhunskih usluga u oblasti štampe svojim klijentima.

„Uz proširenje kapaciteta, sa ponosom objavljujemo i proširenje našeg tima. Novi članovi naše radne zajednice omogućavaju nam da nastavimo rast i razvoj. Naši zaposleni su neosporni ključ našeg uspeha i želimo naglasiti i zahvaliti se na njihovom neprocenjivom doprinosu“, komentirali su.

Osim što su proširili portfolio proizvoda i usluga, ističu i da su sada aktivni na novim tržištima sa novim programima u ponudi rešenja za štampu, tehnološkim rešenjima, potrošnim materijalima i medijima. Ovo proširenje nije samo korak napred za ST Grupu, već i stvaranje novih prilika za saradnju, razmenu znanja i inovacija.

„Hvala svim našim partnerima na kontinuiranoj podršci. Ona nas inspiriše da nastavimo raditi sa strašću i posvećenošću, donoseći nove ideje i rešenja u grafičkoj industriji“, kažu u ST Grupi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content