Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

UV DTF za stickere bez ograničenja

UV DTF ili UV transfer tehnologija relativno je nova na tržištu. Rješenja u tom segmentu imaju gotovo svi brendovi koji u svom portfelju imaju DTF tehnologiju kao takvu. UV DTF mogli su vidjeti posjetitelji Print Magazinova sajma Print 21, a ove godine na sajmu Grafima Symbol Grupa predstavila je Textek-ovo rješenje.
U čemu je posebnost ovih printera?

  • može ispisivati slike na bilo kojem materijalu – zlato, srebro, željezo, aluminij, kristal, drvo, staklo, plastika, koža, tkanina, itd.
  • može ispisivati ​​slike na nepravilne površine kao što su mobilni telefoni, ali i na cilindrične predmete kao što su čaše, vaze, olovke, itd.
  • jedna od najvažnijih karakteristika je ta što nemaju pozadinu niti rub, stoga daju učinak sitotiska.

Kako funkcionira Textek-ova UV DTF tehnologija u kratkom razgovoru objasnio nam je gosp. Milan Cvetanovski iz Symbol Grupe. Radi se o printeru koji tiska na širinu 30cm. U procesu tiska su dvije folije te se uz laminator na kraju dobije UV sticker koji se poslije može preslikati na bilo koji predmet i materijal.
Detaljniji opis procesa donosimo u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content