PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

UV DTF za stikere bez ograničenja

UV DTF ili UV tehnologija transfera je relativno nova na tržištu. Gotovo svi brendovi koji u svom portfoliju imaju DTF tehnologiju kao takvu imaju rešenja u ovom segmentu. Posetioci Print 21 sajma Print Magazina mogli su da vide UV DTF, a ove godine na sajmu Grafima Symbol Grupaje predstavila Textek-ovo rešenje.

Šta je posebno kod ovih štampača?

• može da štampa slike na bilo kom materijalu – zlato, srebro, gvožđe, aluminijum, kristal, drvo, staklo, plastika, koža, tkanina itd.

• može da štampa slike na nepravilnim površinama kao što su mobilni telefoni, ali i na cilindričnim predmetima kao što su čaše, vaze, olovke itd.

• jedna od najvažnijih karakteristika je da nemaju pozadinu ili ivice, pa daju efekat sito štampe.

Kako radi Textek-ova UV DTF tehnologija objasnio nam je g. Milan Cvetanovski iz Simbol Grupe. To je štampač koji štampa širine 30 cm. U procesu štampe postoje dve folije, a kod laminatora se na kraju dobija UV nalepnica koja se kasnije može kopirati na bilo koji predmet i materijal.

Detaljniji opis procesa dajemo u Izveštaju o štampanju na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content