PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

UV uređaj za borbu protiv virusne infekcije

Tvrtka Integration Technology Ltd. tržištu je predstavila ručni uređaj koji koristi UV svjetlo za deaktiviranje biomolekula i mikroorganizama, uključujući koronavirus Covid-19. Tvrtka je inače specijalizirana za izradu UV sustava sušenja u industriji tiska.

Prijenosni UVC uređaj velike snage, kompaktni, lagani SubZero RS-170 dizajniran je za upotrebu na svim površinama koje predstavljaju visoki rizik od javne kontaminacije.
Ciljne skupine uključuju hitnu pomoć, policiju, autobuse, kabine u zrakoplovima i na kruzerima, željezničke vagone i drugi javni prijevoz, te bolnice, škole, urede i hotelske sobe.

“Upravo smo započeli rad na izradi prijenosnih verzija naših proizvoda za upotrebu na tržištima koja nisu vezana uz tisak. Kada je brzina širenja koronavirusa postala očita, odmah smo dali prioritet razvoju medicinske aplikacije u nastojanju da pomogne savladati virus”, kaže izvršni direktor Simon Roberts.

Uređaj je jednostavan za uporabu i održavanje, veličine 285 x 85 x 142 mm, težine 3 kg, može se priključiti u standardnu zidnu utičnicu, nudi brzo zagrijavanje i hlađenje, a isporučuje se sa svjetiljkom za brzu izmjenu.

RS-170 ima veliku snagu od 1700W s reflektornim sustavom visokog intenziteta. Četiri puta je snažniji od konkurentskih rješenja znači da značajno smanjuje vrijeme izlaganja UV zračenju potrebno za postizanje istih rezultata. RS-170 koristi provjerenu tehnologiju tvrtke Integration Technology Ltd, seriju SubZero UV, koju su uveli u sektor industrije tiska 2005. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content