Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uz pravo IT rješenje radno mjesto budućnosti nikada nije bilo jednostavnije i dostupnije

Situacija u kojoj se poslovni svijet našao zbog pandemije koronavirusa pokrenula je cijelu lavinu promjena navika i ustaljenog načina rada i djelovanja. Pokrenula je ustvari digitalnu revoluciju u transformaciju, što gledano dugoročno, nije nimalo loše.

Poslovni svijet u vrlo kratkom roku bio je prisiljen iz komfornih ureda, u kojima je zaposlenicima bila dostupna sva moguća infrastruktura, preseliti se u improvizirane kućne urede. Koliko god se ta ideja u početku mnogima činila nemoguća, vrlo brzo se pokazalo da ustvari nije bitno gdje radimo, nego što radimo, odnosno da radno mjesto zapravo definiraju alati i rješenja s kojima radimo, bez obzira na vrijeme i mjesto.

Koronavirus pokazala nam je, možda čak i bolje nego bilo koja edukacija, što je i kako izgleda radno mjesto budućnosti te da nije nužno ograničiti rad u uredu na nekoj striktnoj lokaciji. U vrijeme pametnih telefona, tableta i laptopa otvara se mogućnost slobodnog rada iz bilo kojeg prostora, bilo gdje na svijetu. Radno mjesto budućnosti pojednostavljuje informacijsku tehnologiju kroz „All-in-one“ sustav koji na jednostavan način udružuje hardver, softver i usluge u jedno rješenje koje nudi jedan dobavljač.

Konica Minolta kao tvrtka koja se bavi razvojem naprednih inteligentnih rješenja u suradnji sa svojim  strateškim partnerima razvila je platformu WorkplaceHub (WPH) s kojom je u stanju odgovoriti na sve izazove cjelokupne IT infrastrukture.

Radi se o kombinaciji fizičkog uređaja koji u sebi objedinjuje niz naprednih rješenja poznatih kompanija.  Tvrtka Acronis tako u ovom lancu pruža cloudback-up podršku, Hewlett-Packard osigurava prijenosna računala, a Microsoft uredske i napredne softverske pakete. Svi oni omogućuju ostvarivanje vizije radnog mjesta budućnosti. WorkplaceHub objedinjuje napredne IT usluge, putem servera, firewalla, wi-fi pristupne točke, cloud rješenja i spremišnog prostora, do antivirusnog rješenja, backup-a i sigurnosti te IT korisničke podrške iz Konica Minolte. Radi se o uređaju i rješenju idealnom za radno mjesto budućnosti koje ima centralizirano mjesto pristupa neovisno o lokaciji i u sebi integrirane najbitnije stavke IT infrastrukture.

S WorkplaceHub IT infrastrukturom i Konica Minolta ICT stručnjacima situacije poput ove s koronavirusom moguće je lako prevladati i uspješno riješiti sve poslovne izazove, a razvoj ovakvog rješenja dokazuje da Konica Minolta razmišlja unaprijed te da je itekako spremna i stručna pružiti rješenja koja će vam pomoći u predavanju svih poslovnih i životnih izazova.

Za više informacija kontaktirajte Konica Minolta ICT stručnjake i prodajne predstavnike, a više saznajte ovdje.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content