Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uz pravo IT rešenje radno mesto budućnosti nikada nije bilo jednostavnije i pristupačnije

Situacija u kojoj se poslovni svet našao zbog pandemije korona virusa pokrenula je celu lavinu promene navika i ustaljenog načina rada i delovanja. Pokrenula je u stvari, digitalnu revoluciju i transformaciju, što dugoročno gledano, nije nimalo loše.

Poslovni svet je u vrlo kratkom roku bio prisiljen da se iz komfornih kancelarija, u kojima je zaposlenima bila dostupna sva moguća infrastruktura, preseli u improvizovane kućne kancelarije. Koliko god se ta ideja u početku mnogima činila nemogućom, vrlo brzo se pokazalo da u stvari, nije važno gde radimo, nego šta radimo, odnosno, da radno mesto zapravo definišu alati i rešenja sa kojima radimo, bez obzira na vreme i mesto.

Korona virus nam je pokazala, možda čak i bolje od bilo koje edukacije, šta je i kako izgleda radno mesto budućnosti, pa da nije neophodno ograničiti rad u kancelariji na nekoj striktnoj lokaciji. U vreme pametnih telefona, tableta i laptopa otvara se mogućnost slobodnog rada iz bilo kog prostora, bilo gde na svetu. Radno mesto budućnosti pojednostavljuje informacionu tehnologiju kroz „all-in-one“ sistem koji na jednostavan način objedinjuje hardver, softver i usluge u jedno rešenje koje nudi jedan dobavljač.

Konica Minolta kao kompanija koja se bavi razvojem naprednih inteligentnih rešenja u saradnji sa svojim  strateškim partnerima razvila je platformu WorkplaceHub (WPH) pomoću koje može da odgovori na sve izazove celokupne IT infrastrukture.

Reč je o kombinaciji fizičkog uređaja koji u sebi objedinjuje niz naprednih rešenja poznatih kompanija.  Kompanija Acronis tako u ovom lancu pruža cloudback-up podršku, Hewlett-Packard obezbeđuje prenosne računare, a Microsoft kancelarijske i napredne softverske pakete. Svi oni omogućuju ostvarivanje vizije radnog mesta budućnosti. WorkplaceHub objedinjuje napredne IT usluge, putem servera, firewall-a, wi-fi pristupne tačke, cloud rešenja i skladišnog prostora, do antivirus rešenja, backup-a i sigurnosti, kao i IT korisničke podrške iz kompanije Konica Minolta. Reč je o uređaju i rešenju koje je idealno za radno mesto budućnosti sa centralizovanim mestom pristupa nezavisno od lokacije i u sebi integriše najbitnije stavke IT infrastrukture.

Sa WorkplaceHub IT infrastrukturom i ICT stručnjacima kompanije Konica Minolta, situacije kao što je ova sa korona virusom moguće je lako savladati i uspešno rešiti sve poslovne izazove, a razvoj ovakvog rešenja dokazuje da Konica Minolta razmišlja unapred i da je itekako spremna i stručna da pruži rešenja koja će vam pomoći u savladavanju svih poslovnih i životnih izazova.

Za više informacija kontaktirajte ICT stručnjake kompanije Konica Minolta i predstavnike prodaje, a više o tome saznajte ovde.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content