Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uživajte u čitanju novog broja Print Magazina!

U distibuciji je novi broj Print Magazina, 5. po redu ove godine. Sadržaj je prepun, kao i u svakom broju do sada te vrvi zanimljivim i korisnim informacijama.

Jedna od glavnih regionalnih vijesti je novi brend Symbol Grupe, Multipress, a svoje mjesto u ovom izdanju magazina pronašle su i tvrtke Sitotehnika i Dipa. Kako nam je završila jesenska sezona sajmova i konferencija, donosimo vam izvještaje s mnogih manjih regionalnih, ali i velikih europskih evenata. U protekla 2 mjeseca intervjuirali smo tvrtke T-Lab, karlovačku tiskaru Lana i Asahi.

U temi broja ovog Print Magazina moći ćete saznati sve o mogućnostima i trendovima u tisku velikog formata, ali i što o tome misli stručnjak Mike Horsten.

Osim navedenih stvari, ovaj broj sadrži još mnoštvo zanimljivih informacija iz svijeta grafičke tehnologije tako da svakako ne oklijevajte uzeti Print Magazin u ruke čim prije!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content