PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Uživajte u čitanju novog broja Print Magazina!

U distibuciji je novi broj Print Magazina, 5. po redu ove godine. Sadržaj je prepun, kao i u svakom broju do sada, pa sve vrvi od zanimljivih i korisnih informacijama.

Jedna od glavnih vesti iz regiona je novi brend Symbol Grupe, Multipress, a svoje mesto u ovom izdanju magazina pronašle su i kompanije Sitotehnika i Dipa. Pošto je jesenja sezona sajmova i konferencija završena, donosimo vam izveštaje s mnogih manjih regionalnih, ali i velikih evropskih događaja. U protekla 2 meseca intervjuisali smo kompanije T-Lab, karlovačku štampariju Lana i Asahi.

U temi broja u ovom izdanju Print Magazina, moći ćete da saznate sve o mogućnostima i trendovima u svetu štampe velikog formata, ali i šta o tome misli stručnjak Mike Horsten.

Osim navedenih stvari, ovaj broj sadrži još mnoštvo zanimljivih informacija iz sveta grafičke tehnologije, tako da svakako ne oklevajte i što pre uzmite svoje izdanje Print Magazina!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content