PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

VersaUV LEC2-330 print&cut pisač u tvrtki Kaligraf – za mock-up poput originala

Tvrtka Roland DG početkom godine tržištu je predstavila drugu generaciju svoje VersaUV serije print&cut pisača – VersaUV LEC2-640/330. Novi modeli VersaUV LEC2-640 /330 savršeni su za stvaranje realističnih mock-upova ambalaže, probnih otisaka, premium etiketa, sign&display proizvoda, prozorske grafike te proizvoda namijenjenih uređenju interijera.

Potencijal novih modela prepoznao je i studio Kaligraf, specijaliziran za produkciju ambalaže, odnosno pripremu ambalaže za tisak. Tako je nedavno je u njihove prostore stigao print&cut pisač Roland VersaUV LEC2-330.
Stroj je isporučila i instalirala tvrtka Dipa, ovlašteni distributer Roland pisača. Zašto baš Roland te za koje poslove ga koriste, rekla nam je gđa Željka Tihomirović, voditeljica marketinga u tvrtki Kaligraf.

„Odgovor je jednostavan – bavimo se ambalažom i  to pripremom za produkciju, a time se već odavno ne možete baviti bez mogućnosti ozbiljne i kvalitetne izrade maketa. I do sada su svi naši 3D modeli bili gotovo poput originala. No, ali kako uvijek težimo iznimnoj preciznosti i kvaliteti, odlučili smo u proces implementirati Roland VersaUV LEC2-330. Procijenili smo da je taj pisač, u kombinaciji s našim znanjem i iskustvom, najprihvatljiviji za potrebe većine projekata pripreme ambalaže kakve specijalizirano radimo u Kaligrafu“, kaže gđa Tihomirović.

Nova generacija VersaUV print&cut pisača korisnicima nudi širi gamut, bolje podudaranje boja, vrhunski otisak slike te veće brzine ispisa.

Koje su to karakteristike pisača koje su u Kaligrafu prepoznali kao korisne kada su se odlučili za ovu investiciju, rekli su nam  gosp. Marko Ostrež i gosp. Ivan Milek, specijalisti za pripremu za tisak u Kaligrafu.
„Pokazalo se da nam novi pisač prilično skraćuje vrijeme izrade. Naime, brzo i kvalitetno otiskuje bijelu boju, mat i sjajni lak, radi simulaciju preganog tiska te konturno izrezivanje“, ističu.

Kako u Kaligrafu postižu da pomoću VersaUV LEC2-330 print &cut pisača postižu da makete izgledaju kao original,  pročitajte u tiskanom ili online izdanju Print Magazina.

Čitavu vijest pročitajte u našem online izdanju Print Magazina.
Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content