Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vez kao odličan dodatak poslovima tiska

Da strojeve za vez itekako ima smisla dodati već postojećim poslovima tiska vidjelo se i na prvom ovogodišnjem sajmu Print21 u Novom Sadu. Naime, tvrtka Global Trade Yu na sajmu je predstavila strojeve za vez japanskog proizvođača Brother koji su poznate po svojoj preciznosti, jednostavnosti upotrebe, pouzdanosti i dodatnoj opremi. Interes za njima bio je priličan.
Zašto vez dodati već postojećem poslovanju u tisku? Evo samo nekoliko razloga:

  • daje sofisticirani izgled proizvodima. Svojim teksturom pruža potpuno drugačiji vizualni dojam u odnosu na ravni tisak
  • dodavanjem usluge veza privlači se veći broj klijenata, a dodatna usluga može značiti veću prodaju i profit.

Na štandu su izložili dva modela. Kako nam je rekao gosp. Srđan Marjanović, vlasnik i direktor tvrtke, oba su s jednom glavom, a razlika među njima je u broju igala. Manji model je s jednom iglom, a veći sa šest igala. Radne površine su im 30x20cm, a maksimalne brzine šivanja 100 uboda u minuta. Također, kod većeg modela promjena boje radi se automatski, dok se kod manje promjena boje konca radi ručno.

Strojevi su izuzetno fleksibilni te pružaju široke mogućnosti posebice klijentima koji su ili relativno novi u ovom poslu ili su već u svijetu tiska i klijentima hoće ponudit nešto novo kao što je vez. Naime, ranije strojevi za vez nisu bili toliko pristupačni, no napretkom tehnologije sada su puno dostupnije zbog čega je i sve šira njihova primjena.

Strojevi za vez tek su manji dio ponude tvrtke Global Trade Yu. Čime se sve bave te zašto birati vez pogledajte u Print Reportu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content