PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Vez kao odličan dodatak poslovima štampe

Da zaista ima smisla dodati mašine za vezenje već postojećim poslovima štampanja videlo se i na prvom ovogodišnjem sajmu Print21 u Novom Sadu. Naime, kompanija Global Trade Yu predstavila je na sajmu mašine za vez japanskog proizvođača Brother, koje su poznate po preciznosti, jednostavnosti upotrebe, pouzdanosti i dodatnoj opremi. Za njih je vladalo veliko interesovanje.

Zašto dodati vez već postojećoj štampi? Evo samo nekoliko razloga:

  • daje sofisticiran izgled proizvodima. Svojom teksturom pruža potpuno drugačiji vizuelni utisak u odnosu na ravnu štampu
  • dodavanje usluge veza privlači više klijenata, a dodatna usluga može značiti veću prodaju i profit.

Na štandu su izložili dva modela. Kako nam je rekao g. Srđan Marjanović, vlasnik i direktor preduzeća, oba modelaimaju jednu glavu, a razlika između njih je u broju igala. Manji model ima jednu iglu, a veći model ima šest igala. Njihove radne površine su 30×20 cm, a maksimalna brzina šivanja je 100 uboda u minuti. Takođe, kod većeg modela promena boje se vrši automatski, dok se kod manjih promena boje konca vrši ručno.

Mašine su izuzetno fleksibilne i nude široke mogućnosti, posebno klijentima koji su ili relativno novi u ovom poslu, ili su već u svetu štampe i žele da ponude klijentima nešto novo kao što je vez. Naime, ranije mašine za vez nisu bile tako pristupačne, ali sa napretkom tehnologije sada su mnogo dostupnije, zbog čega je njihova upotreba sve šira.

Mašine za vez su samo mali deo ponude kompanije Global Trade Yu. Pogledajte šta sve rade i zašto bi trebalo da izaberete vez u Print Reportu..

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content