PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Virtualni DTG Open House Symbol Grupe

Symbol Grupa organizira Virtualni DTG Open House koji će se održati u utorak,16. 3. 2021. u 12:00h.

Na Virtualnom DTG Open Houseu moći ćete saznati više o digitalnom tisku na tekstil. Iz Symbol Grupe za vas pripremaju i demonstraciju pisača Texjet Echo 2 i Pretreater PRO uređaja za nanošenje primera. Osim toga, pokazat će i kako radi DTG preša i CAD Link softver.

Na Virtualnom Open House-u moći ćete bolje upoznati DTG tisak te uvidjeti je li on prikladno rješenje za vaš postojeći ili planirani poslovni model. Osoblje Symbol Grupe za vas će biti otvoreno za sva pitanja koja vas zanimaju, a da su vezana uz ovu temu.

Sudjelovanje na Virtualnom DTG Open House-u besplatno je za sve zainteresirane. Potrebno je samo registrirati se na linku: http://symbol-group.eu/registration/CRO/. Nakon registracije, na dan online prezentacije na mail će vam stići link putem kojeg ćete moći prisustvovati eventu Virtualni DTG Open House Symbol Grupe.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content