PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Virtuelni DTG Open House Symbol Grupe

Symbol Grupa organizuje Virtuelni DTG Open House koji će se održati u utorak,16. 3. 2021. u 12:00h.

Na Virtuelnom DTG Open House-u moći ćete da saznate više o digitalnoj štampi na tekstil. Iz Symbol Grupe za vas pripremaju i demonstraciju štampača Texjet Echo 2 i Pretreater PRO uređaja za nanošenje prajmera. Osim toga, pokazaće i kako radi DTG presa i CAD Link softver.

Na Virtuelnom Open House-u moći ćete bolje da upoznate DTG štampu i shvatite da li je to prikladno rešenje za vaš postojeći ili planirani poslovni model. Osoblje Symbol Grupe će vam odgovoriti na sva pitanja koja vas zanimaju i koja su vezana za ovu temu.

Učešće na Virtuelnom DTG Open House-u je besplatno za sve zainteresovane. Potrebno je samo da se registrujete  na linku: http://symbol-group.eu/registration/CRO/. Nakon registracije, na dan online prezentacije na mejl će vam stići link putem koga ćete moći da prisustvujete event-u Virtuelni DTG Open House Symbol Grupe.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content