Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Viscom, PSI i PromoTex odgođeni za 5. mjesec 2021.

Iako je donedavno organizator sajma Viscom bio optimističan u pogledu organizacije tri sajma: Viscom, PSI i PromoTex Europe u siječnju 2021., epidemiološka situacija tražila je da se sve skupa ipak odgodi za svibanj sljedeće godine. Novi termin održavanja sajmova je od 18. do 20. 5. 2021. kada bi se pod jednim krovom ponovno trebali okupiti izlagači iz segmenta promotivnog tiska, tiska tekstila i dorade.

Unatoč odgođenom datumu, sajmovi će se zasigurno odvijati pod strogim epidemiološkim mjerama, odnosno uz održavanje udaljenosti, higijenu ruku i nošenje maski. Organizator je izjavio da će sajam biti organiziran na dovoljno velikom prostoru koji će omogućiti poštivanje sigurnosnih i higijenskih mjera.

Uz sajam uživo, organizator priprema i digitalnu platformu koja će predstaviti sve one koji možda neće moći prisustvovati događaju zbog mjera u svojoj zemlji. Video prijenos sa sajma također će biti dostupan uživo. Posebnost platforme bit će i funkcija umrežavanja izlagača i gledatelja / posjetitelja pod nazivom “Video Matchmaking”.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content