Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Viscom, PSI i PromoTex odloženi za maj 2021.

Iako je donedavno organizator sajma Viscom bio optimističan u pogledu organizacije tri sajma: Viscom, PSI i PromoTex Europe u januaru 2021, epidemiološka situacija tražila je da se sve ipak odloži za maj sledeće godine. Novi termin održavanja sajmova je od 18. do 20. 5. 2021. kada bi pod jednim krovom ponovo trebalo da se okupe izlagači iz segmenta promotivne štampe, štampe tekstila i dorade.

Uprkos odlaganju datuma, sajmovi će se zasigurno odvijati uz stroge epidemiološke mere, odnosno uz poštovanje distance, održavanje higijene ruku i nošenje maski. Organizator je izjavio da će sajam biti organizovan na dovoljno velikom prostoru koji će omogućiti poštovanje bezbedonosnih i higijenskih mera.

Uz sajam uživo, organizator priprema i digitalnu platformu koja će predstaviti sve one koji možda neće moći da prisustvuju događaju zbog mera u svojoj zemlji. Video prenos sa sajma takođe će biti dostupan uživo. Posebnost platforme biće i funkcija umrežavanja izlagača i gledalaca/posetilaca pod nazivom “Video Matchmaking”.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content