PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

W2P portal Onlineprinters instalirao je prvi u svijetu HP Indigo 100K

Grupacija Onlineprinters jedan je od najvećih europskih W2P portala s proizvodnjom personaliziranih proizvoda. U njihovom se asortimanu može pronaći niz proizvoda, od letaka do potpuno namještenih personaliziranih štandova za izlaganje po sajmovima. S preko 1,000,000 zadovoljnih korisnika, do sada su poslovali u više od 30 europskih zemalja.

Tvrtka je prošlog kolovoza instalirala HP Indigo 100K B2 pisač s tekućim tonerom, kao dio beta programa uređaja, dok je uređaj javnosti predstavljen u ožujku ove godine, a svoj globalni debi trebao je doživjeti na drupi ovih dana.

Jürgen Winkler, operativni direktor tvrtke Onlineprinters komentirao je: “Bili smo inspirirani njegovom velikom brzinom, dosljednom kvalitetom ispisa, izvrsnom upotrebljivošću i lakoćom održavanja”, rekao je i uz to objasnio beta program HP Indiga.

Nakon uspješnog beta programa i ocjenjivanja stroja, tvrtka Onlineprinters predviđa da će do 2021. godine polovica svih njihovih narudžbi biti tiskana digitalno. Oni su se krajem prošle godine odlučili obvezati na kupnju stroja, a kao rezultat toga, prvi u svijetu su instalirali stroj HP Indigo 100K.

Christina Haeusser, voditeljica tiska i odnosa s javnošću komentirala je da od trenutka kad je stroj prvi put instaliran u njihovoj proizvodnoj hali  Onlineprinters Neustadt an der Aisch u Njemačkoj, tvrtka je započela s testiranjem širokog spektra medija i proizvoda i oduševila se  bezbrojnim mogućnostima koje ovaj stroj pruža korisniku.

Krajem svibnja stroj je ušao u punu proizvodnju radeći časopise, brošure i letke te je za vrijeme testiranja potpuno nadograđen do konačnog, komercijalnog stroja.

Novi stroj dodatak je HP Indigovom portfelju strojeva serija 3 7000, 4 10000 i 12000.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content