Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

W2P portal Onlineprinters instalirao je prvi u svetu HP Indigo 100K

Grupacija Onlineprinters jedna je od najvećih evropskih W2P portala s proizvodnjom personalizovanih proizvoda. U njihovom asortimanu se može pronaći niz proizvoda, od letaka do potpuno nameštenih personalizovanih štandova za izlaganje po sajmovima. Sa preko 1,000,000 zadovoljnih korisnika, do sada su poslovali u više od 30 evropskih zemalja.

Kompanija je prošlog avgusta instalirala HP Indigo 100K B2 štampač sa tečnim tonerom, kao deo beta programa uređaja, dok je uređaj javnosti predstavljen u martu ove godine, a svoj globalni debi trebalo je da doživi na drupi ovih dana.

Jürgen Winkler, operativni direktor kompanije Onlineprinters komentarisao je: „Bili smo inspirisani njegovom velikom brzinom, doslednim kvalitetom štampe, izvrsnom upotrebljivošću i lakoćom održavanja”, rekao je i uz to objasnio beta program HP Indiga.

Nakon uspešnog beta programa i ocjenjivanja štampača, kompanija Onlineprinters predviđa da će do 2021. godine polovina svih njihovih narudžbi biti štampana digitalno. Oni su se krajem prošle godine odlučili da se obavežu na kupovinu štampača, a kao rezultat toga, prvi u svetu su instalirali štampač HP Indigo 100K.

Christina Haeusser, menadžerka štampe i odnosa s javnošću prokomentarisala je da od trenutka kad je štampač prvi put instaliran u njihovoj proizvodnoj hali  Onlineprinters Neustadt an der Aisch u Nemačkoj, kompanija je započela sa testiranjem širokog spektra medija i proizvoda i oduševila se  bezbrojnim mogućnostima koje ovaj štampač pruža korisniku.

Krajem maja, štampač je ušao u punu proizvodnju štampajući časopise, brošure i letke pa je za vreme testiranja potpuno nadograđen do konačnog, komercijalnog štampača.

Novi štampač dodatak je portfoliju štampača kompanije HP Indigo, serija 3 7000, 4 10000 i 12000.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content