Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Wagner termo preše novost u portfelju STH

Od nove godine portfelj tvrtke STH postao je bogatiji za još jedan brend. Naime, potpisali su ugovor s njemačkom tvrtkom Wagner čije termo preše donose na tržišta zemalja regije, uključujući Mađarsku.
Premijerno su ih predstavili na sajmu Print21 u Novom Sadu.

Kako nam je u kratkom razgovoru rekao gosp. Igor Čivrag, vlasnik i direktor tvrtke, radi se o prešama koje su namijenjene klijentima i tvrtkama koji prije svega žele kvalitetu, odnosno kojima cijena nije jedini kriterij odabira. Cijena im kreće od 7500,00 eura.

“Preše su visoko kvalitetne, robusne su i stabilne s kvalitetnom pneumatikom i elektronikom. Dolaze u različitim dimenzijama, 30x30cm ili 50x50cm, ovisno o namjeni – za kape, za lopte, torbe, kombinirane preše”, pojasnio je gosp. Čivrag. Velika prednost su im, kako je naglasio, lako izmjenjive ploče.  ž

Posjetiteljima na sajmu Print21 posebno je bilo zanimljivo vidjeti doradu s klišejima koje izrađuju od silikona i koje iznimno atraktivno i upečatljivo izgledaju na tekstilu.
Prve reakcije posjetitelja su odlične, stoga su u STH sigirni da su ove termo preše pun pogodak. Moći ćete ih vidjeti već idući mjesec, 17. i 18. 4. na sajmu Print21 u Zagrebu.

Što nam je još gosp. Čivrag rekao o Wagner termo prešama pogledajte u kratkom Print Reportu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content