PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Wagner termo prese novost u ponudi STH

Od nove godine, portfolio kompanije STH postao je bogatiji za još jedan brend. Naime, potpisali su ugovor sa nemačkom kompanijom Wagner, čije termo prese dovode na tržišta zemalja u regionu, među kojima je i Mađarska. Prvi put su predstavljene na sajmu Print21 u Novom Sadu

Kako nam je u kratkom razgovoru rekao g. Igor Čivrag, vlasnik i direktor kompanije, reč je o presama namenjenim klijentima i kompanijama koje žele kvalitet iznad svega, odnosno kojima cena nije jedini kriterijum izbora. Njihova cena kreće se od 7500,00 evra.

„Prese su visokog kvaliteta, robusne i stabilne sa visokokvalitetnom pneumatikom i elektronikom. Dolaze u različitim dimenzijama, 30x30cm ili 50x50cm, u zavisnosti od namene – za kapice, za lopte, kese, kombinovane prese“, objasnio je g. Čivrag. Kako je naglasio, njihova velika prednost su lako zamenljive ploče.

Posetioci sajma Print21 bili su posebno zainteresovani da vide završnu obradu klišea koje prave od silikona i koji na tekstilu izgledaju izuzetno atraktivno i upečatljivo.

Prve reakcije posetilaca su odlične, pa je STH siguran da su ove termo prese hit. Imaćete prilikuda ih vidite već sledećeg meseca, 17. i 18. aprila, na sajmu Print21 u Zagrebu.

Šta nam je još gdin Čivrag ispričao o Wagner termo presama, pogledajte u kratkom Print Report-u na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content