PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Webinar: HP Latex R serija odlično rješenje za tisak malih naklada ambalaže

Želite saznati kako ink jet tehnologija utječe na tisak ambalaže? Što pruža vrlo vrijednom tržištu malih, personaliziranih naklada ambalaže? Kako vam u tome može pomoći HP te zašto je HP Latex R serija pisača savršeno rješenje za proširenje poslovanja s bijelom bojom i hibridnim mogućnostima?

U tom slučaju, nikako ne propustite HP webinar, u četvrtak, 15. 4. 2021. u 11:00 sati. Prijavite se već danas!

Na webinaru ćete, u društvu s profesionalcima iz industrije i pružateljima usluga tiska, saznati na koji način tisak ambalaže može povećati vrijednost proizvoda i privući pažnju kupca te kako odgovoriti na sve veće zahtjeve kupaca za manjim nakladama.

Upoznat ćete i HP Latex R seriju pisača – jedinstveno rješenje za proširenje poslovanja uz korištenje bijele boje na pločastim i materijalima u roli.

Na webinaru HP Latex R serije:

  • saznajte sve o najnovijim trendovima i mogućnostima u ambalažnoj industriji 
  • inspirirajte se novim idejama za proširenje vašeg poslovanja
  • saznajte najnovije informacije o visoko kvalitetnom tisku i živim bojama na pločastim materijalima i materijalima u roli.
  • sudjelujete na LIVE demo prezentaciji iz HP centra u Barceloni
  • iskoristite priliku i postavite svoje pitanje HP stručnjacima. 

Prijavite se na webinar i zakoračite u novi svijet mogućnosti koji vam pruža ovaj hibridni pisač!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content