PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Webinar: HP Latex R serija odlično rešenje za štampu malih tiraža ambalaže

Želite da saznate kako ink jet tehnologija utiče na štampu ambalaže? Šta pruža vrlo vrednom tržištu malih, personalizovanih tiraža ambalaže? Kako vam u tome može pomoći HP i zašto je HP Latex R serija štampača savršeno rešenje za proširenje poslovanja sa belom bojom i hibridnim mogućnostima?

U tom slučaju, nikako ne propustite HP webinar, u četvrtak, 15. 4. 2021. u 11:00 satiPrijavite se već danas!

Na webinaru ćete, u društvu profesionalaca iz industrije i pružaoca usluga štampe, saznati na koji način štampa ambalaže može da poveća vrednost proizvoda i privuče pažnju kupca i kako da odgovori na sve veće zahteve kupaca za manjim tiražima.

Upoznaćete i HP Latex R seriju štampača – jedinstveno rešenje za proširenje poslovanja uz korišćenje bele boje na pločastim i materijalima u rolni.

Na webinaru HP Latex R serije:

  • saznajte sve o najnovijim trendovima i mogućnostima u ambalažnoj industriji 
  • inspirišite se novim idejama za proširenje vašeg poslovanja
  • saznajte najnovije informacije o visoko kvalitetnoj štampi i živim bojama na pločastim materijalima i materijalima u rolni.
  • učestvujte na LIVE demo prezentaciji iz HP centra u Barseloni
  • iskoristite priliku i postavite svoje pitanje HP stručnjacima. 

Prijavite se na webinar i zakoračite u novi svet mogućnosti koji vam pruža ovaj hibridni štampač!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content