Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Widinovations – novi brend u Fortuni Digital

Prošli tjedan u Zagrebu je održana edukacija za servisni i prodajni tim Fortuna Digital Grupe za najnoviji brend kojim su proširili svoju ponudu strojeva u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Mađarskoj – Widinovations.
Widlaseri (modeli C500,  C700, C900, C1000) dizajniranI su da učinkovito odgovore na potrebe za laserima na tržištu graviranja i rezanja.
Kompaktni dizajn s dualnim podnožjem, omogućuje da svi potrebni elementi savršeno funkcioniraju u ovom multifunkcionalnom stroju. Njegov zaštitni dizajn s dualnim podnožjem i vodootpornim linearnim modulom osigurava jačinu i ubrzanje koje je do 3 puta veće od konvencionalne opreme.
Svi modeli sadrže rotacijski adapter i optičku kameru (osim modela C500). Auto-fokus za jednostavnije operativne radnje. Softver koji je jednostavan za korištenje s moćnim alatima, prikladnim za početnike i profesionalce. Zahvaljujući inteligentnom i robusnom dizajnu laserske mašine, korisnicima je osigurana pouzdanost, preciznost i čvrstoća stroja. Svaki model dolazi sa saćastim stolom uz standardni klasični stol.

Rezervirajte demo na Widlaseru C500 u Fortuni Digital Zagreb, Samoborska cesta 203.

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content