PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Widinovations – novi brend u kompaniji Fortuna Digital

Prošle nedelje je u Zagrebu, održana je edukacija za servisni i prodajni tim kompanije Fortuna Digital za najnoviji brend kojim su proširili svoju ponudu lasera u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Mađarskoj – Widinovations.
Widlaseri (modeli C500,  C700, C900, C1000) dizajnirani su da efikasno odgovore na potrebe za laserima na tržištu graviranja i sečenja.
Kompaktni dvodelni dizajn omogućava da svi potrebni elementi savršeno funkcionišu u ovom multifunkcionalnom laseru. Njegov dvodelni dizajn sa specijalnim linearnim modulima koji su zaštićeni od prašine i dima, omogućava brzinu i ubrzanje tri puta veće nego standardna oprema.
Svi modeli sadrže rotacioni adapter za cilindrične objekte i kameru (osim modela C500), auto-fokus za jednostavnije operativne radnje. Softver koji je jednostavan za korišćenje s moćnim alatima, pogodan za početnike i profesionalce. Zahvaljujući inteligentnom i robusnom dizajnu laserske mašine, korisnicima su zagarantovane pouzdanost, preciznost i čvrstoća mašine. Svaki model dolazi sa stolom za sečenje sa saćem uz standardni klasični sto.

Rezervišite demo na Widlaseru C500 u kompaniji Fortuna Digital Zagreb, Samoborska cesta 203.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content