Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Witpac predstavlja kompaktan Prestige R2 roll-to-roll DTF printer

Njemačka tvrtka Witpac Germany GmbH sa svojim je bogatim portfeljem različitih folija, prvenstveno termo transfer, već niz godina prisutna je na tržištu zemalja regije. No, u skladu sa svojom politikom konstantnog razvoja, prošle su godine ušli i u DTF segment.
Svoju ponudu vezanu uz DTF predstavili su i na sajmu Print21 u Novom Sadu, održanom u veljači ove godine. Kako nam je rekao gosp. Nino Hat, prodajni menadžer u tvrtki Witpac, ušli su u suradnju s kineskom tvrtkom Lopo koja je već nekoliko godina prisutna na američkom tržištu s DTF rješenjima brenda Prestige. Na sajmu Print21 predstavili su A3 i A4 format Prestige R2 serije.

Radi se o kompaktnom roll-to-roll printeru s dvostrukim Epson i1600 print glavama i s brzinom ispisa od oko 2,5m2/h.
Kako je istaknuo, reakcije su posjetitelja odlične te se vidi potreba na tržištu za uređajima manjeg formata za fotokopiraone ili trgovačke centre koji želi zakoračiti u ovaj segment te dobiti kvalitetu po povoljnoj cijeni.
Prestige R2 dolazi i s nizom drugih funkcionalnosti kao što je, primjerice, auto čišćenje uređaja svakih nekoliko sati. Korištenje i održavanje također su vrlo jednostavni.

Prestige R2 DTF upoznajte i kroz kratki Print Report na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content