PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Witpac predstavlja kompaktan Prestige R2 roll-to-roll DTF printer

Nemačka kompanija Witpac Germany GmbH sa svojim bogatim portfoliom različitih folija, pre svega termo transfera, već nekoliko godina je prisutna na tržištu zemalja regiona. Međutim, u skladu sa svojom politikom stalnog razvoja, prošle godine su ušli i u DTF segment.

Svoju ponudu vezanu za DTF predstavili su i na sajmu Print21 u Novom Sadu, održanom u februaru ove godine. Kako nam je rekao g. Nino Hat, menadžer prodaje u Vitpac-u, stupio je u saradnju sa kineskom kompanijom Lopo, koja je već nekoliko godina prisutna na američkom tržištu sa DTF rešenjima brenda Prestige.

Na sajmu Print21 predstavili su A3 i A4 format serije Prestige R2. To je kompaktni roll-to-roll štampač sa dve Epson i1600 glave za štampanje i brzinom štampanja od oko 2,5m2/h. Kako je istakao, reakcije posetilaca su odlične i na tržištu postoji potreba za uređajima manjeg formata za fotokopir mašine ili tržne centre koji žele da zakorače u ovaj segment i dobiju kvalitet po povoljnoj ceni. Prestige R2 takođe dolazi sa nizom drugih funkcionalnosti, kao što je, na primer, automatsko čišćenje uređaja svakih nekoliko sati. Upotreba i održavanje su takođe veoma jednostavni.

Upoznajte Prestige R2 DTF kroz kratki kratki Print Report na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content