PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xaar predstavio novu ispisnu glavu

Tvrtka Xaar je predstavila svoju novu ispisnu glavu pod nazivom „2002“ koja je namijenjena aplikacijama za ambalažu, naljepnice, keramiku i staklo.

Iz tvrtke sa sjedištem u Cambridgeu kažu da je jedinica od 720 dpi-ja razvijena u bliskoj suradnji s globalnim OEM kupcima. Poravnavanjem ispisne glave, poboljšana mehanička odstupanja omogućavaju da se nova glava spušta u trake za ispis kako bi se smanjilo vrijeme postavljanja i vrijeme same izrade.

Graham Tweedale, generalni direktor poslovne jedinice za ispisne glave tvrtke Xaar, rekao je; „Nakon opsežne suradnje s našim globalnim proizvođačima opreme, naporno smo radili kako bismo osigurali da Xaar 2002 ispisna glava zadovolji sva operativna poboljšanja koja su tražili. Svojom jednostavnom instalacijom i znatnim smanjenim vremena postavljanja vjerujemo da Xaar 2002 ispisna glava nudi brzinu i performanse koje naši kupci traže za svoje ispisne programe.“

Glava je proizvedena kombinacijom naprednih tehnologija Tuned Actuator Manufacturing (TAM2) i AcuChp tvrtke Xaar i, prema navodima tvrtke, nudi maksimalno vrijeme rada zahvaljujući “vidljivo poboljšanoj ujednačenosti boja po širini glave ispisa”.

Glava može ispisivati brzinom do 75m/min uz 720dpi-a, a dostupna je u tri verzije: Xaar 2002 Plus, 2002 Premium i 2002 Advanced, od kojih su sve kompatibilne sa sustavima 2001+.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content