PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon predstavlja novi high-end digitalni pisač za etikete

S više od 30 godina iskustva te inovacija u digitalnom tisku, Xeikon je izvijestio da lansira novi digitalni pisač za etikete temeljen na tehnologiji nove generacije Cheetah 2.0. Kako raste potražnja za masovnim prilagođavanjem, kraćim vremenima isporuke i sve većom diverzifikacijom proizvoda, novi Xeikon CX300 digitalni pisač za etikete inovacijsko je rješenje kojim se proizvođači etiketa i vlasnici brendova drže na čelu industrije koja se brzo razvija.

Cheetah 2.0 tehnologija temelji se na dokazanoj, skalabilnoj Xeikon arhitekturi otisaka koja uključuje pet jedinica za ispis i cijeli rotacijski proces s promjenjivom duljinom ponavljanja.

Xeikon CX300 je pisač od 330 mm (13”) koji može ponuditi proizvodni kapacitet od više od 50.000m2 mjesečno u jednoj smjeni. Pisač je opremljen s pet jedinica za ispis, uključujući CMYK i neprozirnu bijelu boju u jednom prolazu, ali također može podržati širenje raspona boja uz prilagođene ili sigurnosne boje.

Zasnovan na tehnologiji Cheetah 2.0, Xeikon CX300 može lako raditi u tri smjene uz isporuku materijala visoke kvalitete. Snažna, rastuća tržišta za krajnju upotrebu kao što su hrana, lijekovi i druga tržišta pomoću samoljepljivih naljepnica mogu se podržati sa Xeikon CX300 pisačem. Njegova tehnologija suhog tonera nadmašuje bilo koju drugu tehnologiju digitalnog tiska s obzirom na sigurnost hrane.

Tržišta koja koriste zahtjevne podloge poput prirodnih strukturiranih papira idealna su za Xeikon CX300. To uključuje vino i alkoholna pića, craft pivo, luksuznu hranu i još mnogo toga. Proizvođači kozmetičkih i higijenskih proizvoda također imaju koristi od visokokvalitetnog ispisa u boji i neprozirnog bijelog tonera. Ovo je samo nekoliko tržišnih aplikacija za krajnju upotrebu zbog kojih je Xeikon CX300 svestrano rješenje koje se može koristiti i za proizvodnju etiketa za prijenos topline, in-mould etiketa, etiketa s vlažnim ljepilom, etiketa za pakiranje i kartone.

Xeikon CX300 komercijalno je dostupan početkom travnja 2020. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content